Paikalla valetut perustukset

Perustava Oy on Suomen suurin paikalla valettavien betoniperustusten urakointiin erikoistunut rakennusalan yritys. Palvelemme yksityisiä rakentajia, pientalotoimittajia ja rakennusliikkeitä koko Suomessa.

VAHVA! Paikalla valettu teräsbetonipalkki on vahva ja täysin saumaton. Perustava käyttää tuotteissaan etukäteen hitsattuja raudoite-elementtejä. Tällä varmistetaan ylivoimainen työn nopeus, sokkelipalkin tasalaatuinen rakenne sekä riittävät suojabetonietäisyydet myös nurkissa. Betonisokkeliin on helppo kiinnittää kuistin tai terassin kantavat rakenteet – ilman erillisiä perustuksia.
VAIVATON! Perustus nousee tiivistetyltä ja tasatulta sorapatjalta nopeasti, vain muutamassa työpäivässä! Helppo ja vaivaton perustuspaketti sisältää perustussuunnittelun lisäksi tarvittavat rahdit, materiaalit ja asennustyön sekä perustuksen loppumittauksen. Hyvääkin voi saada kohtuuhintaan: nopea ja teknisesti hiottu toteutus tekee Perustavan vahvasta valusokkelista hinnaltaan erittäin kilpailukykyisen vaihtoehdon.
MUUNTUVA! Perustava tarjoaa laajan perustusmalliston, josta löytyy sopiva vaihtoehto erilaisille tonteille, runkorakenteille ja pohjaratkaisuille. Vakioperustusten leveyttä ja korkeutta sekä eristevahvuuksia voidaan myös säätää, mikä tekee mallistosta myös helposti muunneltavan.